Begin is in zicht

We naderen het begin van de Ronde van West Nederland. En daarmee het einde van het lange wachten. De laatste hand wordt gelegd aan het zo soepel mogelijk verlopen van de zes dagen koers en zes dagen strijd. Rugnummers en truien zijn inmiddels geleverd en ik kan wel zeggen dat deze laatste er fantastisch uit zien! We hebben inmiddels ruim 40 deelnemers op de startlijst staan en daar komen wellicht nog een paar late inschrijvers bij. Mocht je nog renners kennen die mee willen doen dan is nu het moment om ze in te laten schrijven!

Er staat een nieuwe versie van de technische gids online en ook de deelnemerslijst met rugnummers is online gezet. Alle deelnemers hebben ook een mail ontvangen met deze informatie.

Tot ziens bij de start op donderdag 29 juni bij LRTV Swift!

Als je dit als renner leest en je hebt geen mail ontvangen, controleer dan eerst je spam folder en neem als daar ook niets te vinden is contact op met de organisatie: RvWN@e-sven.nl.