CCN Sportswear partner klassementstruien

CCN Sportswear is onze partner voor de productie van de leiderstruien van het algemeen klassement en het sprint klassement. Samen met CCN waren we snel in staat het ontwerp te maken en de productie te starten. Het duurt niet lang meer voordat de preview van de echte truien gegeven kan worden. We zijn erg blij met CCN as onze partner!

Over CCN

CCN Sportswear vertegenwoordigd CCN in Nederland en verkoopt sportkleding voor wielrenners, triathleten, inline skaters en atleten. Daarnaast is een deel van het assortment ook casual te dragen. De goed kwaliteit van de kleding uit zich in de goede kwaliteit materialen die met kennis in de wielersport onder stricte eisen wordt uitgezocht. Voorbeelden hiervan zijn oa. de goede kwaliteit Italiaanse zemen, juiste kwaliteit YKK ritsen, sneldrogende materialen.

Als leverancier van een groot aantal team (waaronder een aantal UCI geregistreerde continental teams), maar ook kleinere fietsploegen, kleding voor fietsevenementen en individuelen heeft CCN in de afgelopen 5 jaar een goede plek kunnen verwerven binnen de wielerwereld.