Exercise sponsort 50+ klassement

Mooi nieuws! We hebben een sponsor gevonden die prijzen beschikbaar stelt voor een 50+ klassement. Het gaat om Sportclub Exercise, dé meest toonaangevende sportschool van Voorburg/Leidschendam. Met hun sponsorschap is het mogelijk om een prijzen te bieden aan de renners in 50+ klassement. De prijzen zijn bestemd voor de renners die 50 jaar of ouder zijn bij de start van de Ronde van West Nederland.

Over Exercise

Sportclub Exercise is een unieke sportclub door de persoonlijke aandacht voor de leden en de sfeer. Gevestigd in een voormalig winkelpand op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Laat je inspireren door de stoere industriële uitstraling van de club en maak kennis met hun Exercise sfeer. Highlight is de fitness studio met CROSSFIT vloer, waar de trainers persoonlijke begeleiding geven. In de drie ruim uitgeruste studio’s voor Pilates & Yoga, Indoor cycling en Aerobic, kun je vele inspirerende lessen volgen. Met hun App kan de sporter makkelijk alle activiteiten bijhouden en groepslessen plannen. Na je training kan je gebruik maken van de trendy bar faciliteiten, waar ze jou adviseren op het gebied van voeding en essentiële supplementen. Rust uit in hun SPA ruimte, onderga een heerlijke massage bij hun masseurs of vul jouw vitamine D aan onder onze zonnebank. Ieder bezoek aan onze club is een stap dichter bij jouw persoonlijke doel!