Koers Cycling Company sponsor leidersklassement

Met trots presenteren wij Koers Cycling Company als hoofdsponsor van het algemeen klassement van de Ronde van West Nederland. In navolging op de sponsoring van vorig jaar heeft Koers besloten ook dit jaar ons initiatief te ondersteunen. Dankzij Koers kunnen we weer een prachtige trui uitreiken aan de leider van het algemeen klassement. We willen Koers erg bedanken voor hun ondersteuning!

Over Koers

Koers Cycling Company verkoopt, bouwt en onderhoudt je fiets. We soigneren je, zetten je goed op je fiets en zorgen ervoor dat je nooit alleen hóéft te koersen (maar het mag wel, hoor). Elke sportieve fiets kun je bij ons laten onderhouden. Zin in een nieuwe fiets? Een zorgvuldig gekozen selectie exclusieve fietsen is bij ons beschikbaar. We adviseren je graag bij je aankoop.