RTV De Bollenstreek verwelkomt Ronde van West Nederland

Ook Ren en Toer Vereniging De Bollenstreek stelt zijn parkoers beschikbaar aan de Ronde van West Nederland. Met hun scherpe bochten en venijnige brug zal ook hier de strijd volop losbarsten. Als de wind gunstig staat kan het peloton gemakkelijk breken, genoeg mogelijkheden voor de aanvallers op dit parkoers.

RTV De Bollenstreek

In Lisse werd  op dinsdag 27 november 1951 de Ren en Toervereniging “De Bollenstreek” opgericht. In de eerste tijd bestond de vereniging uitsluitend uit wielrennende leden en kwam het toeren er pas later bij. Op zondag 29 februari 1976 werd het eerste echte clubhuis van de vereniging in gebruik genomen. In 2009 vond een een grondige verbouwing van het clubhuis plaats. In 1984 werd het nieuwe wielerparcours op sportpark Ter Specke in gebruik genomen, een parcours van 1500m met vier scherpe bochten en een brug.