RWC Ahoy ook weer onderdeel van RvWN

Nieuws vanuit Rotterdam! Ook dit jaar verzorgt RWC Ahoy een etappe van de Ronde van West Nederland. In 2016 werd de afsluitende etappe gereden op het parkoers van Ahoy. Tijdens deze spetterende finale profiteerde te thuisrenners optimaal van het tactische gevecht in de kop van het klassement met een volledig groen podium als resultaat. Christian Bosch pakte voldoende punten om de eindzege veilig te stellen.

RWC Ahoy

RWC Ahoy is een wedstrijdwielervereniging voor jong en oud met een rijke historie en Rotterdams karakter. Bij ons gaan sportieve ambities en het beleven van plezier in de wielersport hand in hand. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van de breedte-(top)sport in Rotterdam en omgeving. Daarnaast zijn wij een community voor alle wielrenners in de regio. RWC Ahoy beschikt hiervoor over de benodigde faciliteiten, van parcours, kantine tot krachthonk.