Begin is in zicht

We naderen het begin van de Ronde van West Nederland. En daarmee het einde van het lange wachten. De laatste hand wordt gelegd aan het zo soepel mogelijk verlopen van de zes dagen koers en zes dagen strijd. Rugnummers en truien zijn inmiddels geleverd en ik kan wel zeggen dat deze laatste er fantastisch uit zien! We hebben inmiddels ruim 40 deelnemers op de startlijst staan en daar komen wellicht nog een paar late inschrijvers bij. Mocht je nog renners kennen die mee willen doen dan is nu het moment om ze in te laten schrijven!

Er staat een nieuwe versie van de technische gids online en ook de deelnemerslijst met rugnummers is online gezet. Alle deelnemers hebben ook een mail ontvangen met deze informatie.

Tot ziens bij de start op donderdag 29 juni bij LRTV Swift!

Als je dit als renner leest en je hebt geen mail ontvangen, controleer dan eerst je spam folder en neem als daar ook niets te vinden is contact op met de organisatie: RvWN@e-sven.nl.

CCN Sportswear partner klassementstruien

CCN Sportswear is onze partner voor de productie van de leiderstruien van het algemeen klassement en het sprint klassement. Samen met CCN waren we snel in staat het ontwerp te maken en de productie te starten. Het duurt niet lang meer voordat de preview van de echte truien gegeven kan worden. We zijn erg blij met CCN as onze partner!

Over CCN

CCN Sportswear vertegenwoordigd CCN in Nederland en verkoopt sportkleding voor wielrenners, triathleten, inline skaters en atleten. Daarnaast is een deel van het assortment ook casual te dragen. De goed kwaliteit van de kleding uit zich in de goede kwaliteit materialen die met kennis in de wielersport onder stricte eisen wordt uitgezocht. Voorbeelden hiervan zijn oa. de goede kwaliteit Italiaanse zemen, juiste kwaliteit YKK ritsen, sneldrogende materialen.

Als leverancier van een groot aantal team (waaronder een aantal UCI geregistreerde continental teams), maar ook kleinere fietsploegen, kleding voor fietsevenementen en individuelen heeft CCN in de afgelopen 5 jaar een goede plek kunnen verwerven binnen de wielerwereld.

Exercise sponsort 50+ klassement

Mooi nieuws! We hebben een sponsor gevonden die prijzen beschikbaar stelt voor een 50+ klassement. Het gaat om Sportclub Exercise, dé meest toonaangevende sportschool van Voorburg/Leidschendam. Met hun sponsorschap is het mogelijk om een prijzen te bieden aan de renners in 50+ klassement. De prijzen zijn bestemd voor de renners die 50 jaar of ouder zijn bij de start van de Ronde van West Nederland.

Over Exercise

Sportclub Exercise is een unieke sportclub door de persoonlijke aandacht voor de leden en de sfeer. Gevestigd in een voormalig winkelpand op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Laat je inspireren door de stoere industriële uitstraling van de club en maak kennis met hun Exercise sfeer. Highlight is de fitness studio met CROSSFIT vloer, waar de trainers persoonlijke begeleiding geven. In de drie ruim uitgeruste studio’s voor Pilates & Yoga, Indoor cycling en Aerobic, kun je vele inspirerende lessen volgen. Met hun App kan de sporter makkelijk alle activiteiten bijhouden en groepslessen plannen. Na je training kan je gebruik maken van de trendy bar faciliteiten, waar ze jou adviseren op het gebied van voeding en essentiële supplementen. Rust uit in hun SPA ruimte, onderga een heerlijke massage bij hun masseurs of vul jouw vitamine D aan onder onze zonnebank. Ieder bezoek aan onze club is een stap dichter bij jouw persoonlijke doel!

Solanahof nieuwe sponsor

Paprikakwekerij Solanahof is sponsor van de Ronde van West Nederland! Solanahof maakt het mogelijk om de groen(t)e trui uit te reiken aan de beste sprinter. Kees en Angela van Solanahof, hartelijk dank!

Wil je meer weten van dit mooie bedrijf lees dan dit interview met de eigenaren.

JaHoKom verlengt sponsoring

Ook Jan Hogervorst van komkommerkwekerij JaHoKom heeft besloten langer aan de Ronde van West Nederland verbonden te blijven. Mede dankzij JaHoKom wordt het mogelijk een echte sprinttrui uit te reiken. In de Tour de France wordt hiervoor de groene trui ingezet, met een komkommer kweker (en een nog aan te kondigen nieuwe sponsor) krijgt de RvWN een groen(t)e trui voor de beste sprinter! We willen Jan Hogervorst en JaHoKom erg bedanken voor hun ondersteuning!

Koers Cycling Company sponsor leidersklassement

Met trots presenteren wij Koers Cycling Company als hoofdsponsor van het algemeen klassement van de Ronde van West Nederland. In navolging op de sponsoring van vorig jaar heeft Koers besloten ook dit jaar ons initiatief te ondersteunen. Dankzij Koers kunnen we weer een prachtige trui uitreiken aan de leider van het algemeen klassement. We willen Koers erg bedanken voor hun ondersteuning!

Over Koers

Koers Cycling Company verkoopt, bouwt en onderhoudt je fiets. We soigneren je, zetten je goed op je fiets en zorgen ervoor dat je nooit alleen hóéft te koersen (maar het mag wel, hoor). Elke sportieve fiets kun je bij ons laten onderhouden. Zin in een nieuwe fiets? Een zorgvuldig gekozen selectie exclusieve fietsen is bij ons beschikbaar. We adviseren je graag bij je aankoop.

Inschrijving geopend!

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover: de inschrijving is geopend!

“Ben jij een amateur wielrenner die graag een trainingswedstrijd bij de lokale vereniging rijdt? En wil jij ook net als de profs een keer een etappekoers rijden? Dan is dit je kans! De Ronde van West Nederland is een zesdaagse etappe koers voor amateur wielrenners. Zes aansluitende dagen koersen bij zes verschillende verenigingen, compleet met dagprijzen, team klassement, sprint klassement, algemeen klassement en leiderstrui.”

Deelname staat open voor: Basislicentie, sportklasse, amateur en master (m/v)
Kosten deelname: € 40,- pp.
Inschrijving individueel of als team (max. 5 renners)

Let op: MyLaps chip is verplicht

RTV De Bollenstreek verwelkomt Ronde van West Nederland

Ook Ren en Toer Vereniging De Bollenstreek stelt zijn parkoers beschikbaar aan de Ronde van West Nederland. Met hun scherpe bochten en venijnige brug zal ook hier de strijd volop losbarsten. Als de wind gunstig staat kan het peloton gemakkelijk breken, genoeg mogelijkheden voor de aanvallers op dit parkoers.

RTV De Bollenstreek

In Lisse werd  op dinsdag 27 november 1951 de Ren en Toervereniging “De Bollenstreek” opgericht. In de eerste tijd bestond de vereniging uitsluitend uit wielrennende leden en kwam het toeren er pas later bij. Op zondag 29 februari 1976 werd het eerste echte clubhuis van de vereniging in gebruik genomen. In 2009 vond een een grondige verbouwing van het clubhuis plaats. In 1984 werd het nieuwe wielerparcours op sportpark Ter Specke in gebruik genomen, een parcours van 1500m met vier scherpe bochten en een brug.

Nieuwe etappe bij GRTC Excelsior in Gouda

Amper 24 uur na het eerste contact heeft GRTC Excelsior uit Gouda hun medewerking toegezegd! Met hun deelname wordt er een gloednieuwe etappe toegevoegd aan de Ronde van West Nederland. Wie gaat de hoogste trede van het podium betreden?

GRTC Excelsior

De Goudse Ren- en Toerclub Excelsior is met ruim 400 leden één van de grootste wielerverenigingen van Nederland. De geschiedenis van Excelsior gaat terug tot 1932, toen de in Gouderak wonende Belg Sjef Cleiren een wielerbaan bouwde langs de Bodegraafsestraatweg in Gouda.

Excelsior organiseert zelf ook het hele jaar door wedstrijden. Vanaf maart tot en met september zijn er op het clubparours (vrijwel) elke zondagochtend (9.30 uur) en woensdagavond (19.15 uur) wedstrijden voor alle categorieën.